Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام قرائتی با اشاره به تولید برنامه های نماز ویژه کودکان و خردسالان در رسانه ملی گفت: تمامی برنامه های تولید شده در رسانه ملی می بایست با رویکرد قرآن و نهج البلاغه تولید و پخش شود.

به گزارش گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور، جلسه مشترک ستاد اقامه نماز کشور و شبکه کودک صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با رویکرد بازاندیشی، ارتقاء و تولید برنامه های نمازی در رسانه ملی با حضور حجت الاسلام و المسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز، دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز، حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده کارشناس مسائل دینی، حجت الإسلام محمد حسن راستگو پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت ، یوسف سرشار دبیر گروه کودک و نوجوان شبکه کودک ، حجت الاسلام و المسملین بهشتی مشاور علمی و فرهنگی ستاد اقامه نماز، و جمعی از معاونین و مدیران و کارشناسان  ستاد و  شبکه کودک صبح امروز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» ضمن تشکر از زحمات و تلاش های مدیران و کارشناسان شبکه کودک به جهت تولید برنامه های نماز ویژه کودکان و خردسالان در رسانه ملی گفت: تمامی برنامه های تولید شده در رسانه ملی می بایست با رویکرد قرآن و نهج البلاغه تولید و پخش شود.

 

رییس ستاد اقامه نماز افزود: در تولید برنامه ها باید بصورت غیر مستقیم و با پرداختن به شکل هنرمندانه با برشمردن نعمت های خداوند کودکان و خردسالان را به نماز و عبادت علاقه مند کرد.

 

در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده کارشناس مسائل دینی و مذهبی با بیان اهمیت کار کودک در رسانه ملی گفت: کار برای کودک و خردسال در رسانه ملی جزئی از رسالت های بزرگ صدا و سیما است .برنامه های تولیدی نماز در رسانه ملی باید بر اساس سه محور اسرار نماز، آثار نماز و احکام نماز طراحی و تولید شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده با بیان برخی اصول کلی در تولید محتوای نماز در رسانه ملی گفت: در تولید برنامه های نماز به ویژه برای قشر کودک باید از افراط و تفریط پرهیز کرد، از بیان غیر مستقیم استفاده کرد، از کارشناسان هنرمند با تایید حوزه و صدا و سیما استفاده کرد، پخش نماز جماعت کودکان، تنوع در محتواها و قالب های ارائه آن در برنامه ها ، کسالت آور  و ملال آور نبودن محتواها و پیام های نماز ، اختصار گویی و اثرگذار بودن محتوا و پرداختن به روح نماز و نمازخوانی در کودکان  از جمله مسائلی است که بایستی مد نظر برنامه سازان این شبکه باشد .

 

وی راستگو نیز با تأکید بر تدریجی بودن فرآیند انتقال مفاهیم دینی و نماز در برنامه سازی شبکه به بهره گیری از قالب داستان های قرآنی، مسابقات نماز، معرفی کتاب نماز، مشاعره نمازی کودکان، خاطرات نماز، منتخب آیات نماز، سخن بزرگان نماز و…  در تولیدات شبکه اشاره نمود .

 

یوسف سرشار دبیر گروه کودک و خردسال شبکه کودک با بیان برنامه های نماز این شبکه گفت: در چند سال گذشته با جذب کارشناسان و هنرمندان دلسوز و مذهبی توانسته ایم برنامه های نمازی ویژه کودکان تولید نماییم

 

دبیر گروه کودک و خردسال شبکه کودک گفت: در کنداکتور این شبکه طوری برنامه ریزی شده است که هیچ برنامه ای با وقت اذان تداخل نداشته باشد.

 

یوسف سرشار اظهار کرد: تلاش می کنیم در این شبکه برای جذب و علاقمند کردن کودکان به نماز و عبادت و مسجد از قالب های متنوع و دلپسند مخاطب نظیر نماهنگ ها، انیمشین ها و مسابقات و اجرای برنامه های عروسکی استفاده نماییم.وی ابراز امیدواری کرد با همکاری  و همراهی ستاد اقامه نماز بتوان اقدامات جدیدی در حوزه تولید ات شبکه برداریم . إن شاءالله

 

دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور نیز در این جلسه ضمن تأکید بر استفاده از ابزار و امکانات معاصر برای فرهنگ سازی نماز بویژه در بین کودکان و نوجوانان یادآور شد که خاستگاه ما در این عرصه ، قرآن و عترت است که باید بر پایه آن یک معماری دقیق و عالمانه ای صورت گیرد . وی بر تدوین منشور تولیدات نماز در رسانه ملی اشاره کرد و افزود بر پایه اقدامات علمی مراکزی چون  حوزه های علمیه ، مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی  تحت مسؤلیت استاد فلاح زاده و نظایر آن می توان به این منشور مهم دست یافت .

 

وی بیان داشت: تفاهم نامه مشترک فی مابین ستاد اقامه نماز کشور، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و موسسه فرهنگی نشر احکام منعقد گردد.

 

شایان ذکر است به منظور ارتقای برنامه های نماز در شبکه کودک و نوجوان کارگروه مشترکی متشکل از ستاد اقامه نماز و شبکه کودک و نوجوان تشکیل و فعال گردیده است .

 

 

 

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبکه کودک نوجوان حجت الاسلام قرائتی جلسه حجت الاسلام و المسلمین تولید برنامه های نماز ستاد اقامه نماز کشور رسانه ملی گفت تولید برنامه ها شبکه کودک فلاح زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد

شهردار شیرار گفت: دروازه قرآن از مکان هایی است که باید توجه بیشتری به آن شود و رویکرد فرهنگی در این مکان باید تغییر پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمد حسن اسدی امروز_ شنبه پانزدهم اردیبهشت_ همزمان با روز شیراز و شهادت پیشوای شیعیان حضرت امام جعفر صادق (ع) در آئین معنوی جایگزینی قرآن کریم در دروازه قرآن، با اشاره به اینکه این مراسم برای اولین بار در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: بازدید گردشگران از این مجموعه فرصت کم نظیری است که نصیب شهر شیراز شده است.

وی افزود: اجرای برنامه‌های هفته شیراز از دو روز گذشته با غبارروبی و زیارت حرم مطهر شاهچراغ (ع) آغاز شد و پس از آن مراسمی در قالب دیدار و گفت و گو با هنرمندان و مراسم پیاده روی خانوادگی با حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از شهروندان شیراز برگزار شد.

شهردار شیراز ادامه داد: در شهر شیراز امروز علاوه بر حرم‌های مطهر که در صدر آن حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) قرار دارد، اماکن گردشگری همچون حافظیه، سعدیه، باغات و محلات بسیاری وجود دارد و یکی از نشانه‌های اصلی این شهر دروازه قرآن است.

اسدی با اشاره به حادثه سیل ۹۸ خاطر نشان کرد: با اعلام وقوع این اتفاق در کشور، این مکان محلی نام آشنا برای همگان بود. این در حالی است مسئولینی که وارد شهر می‌شوند علاقه بسیاری به بازدید از دروازه قرآن دارند.

وی تاکید کرد: دروازه قرآن از مکان‌هایی است که باید توجه بیشتری به آن شود و بایستی رویکرد فرهنگی در این مکان تغییر پیدا کند.

شهردار شیراز تصریح کرد: مقرر شده است این مکان که قدمت هزار ساله دارد و در زمانی مسیر ورودی به شهر شیراز بوده است، با آزاد راهی که از سمت شمال غرب احداث می‌شود بنا است تا در ورودی شهر شیراز یک المان ایجاد شود و طی هشت ماه آینده که زیر گذر گویم افتتاح می‌شود یک المان مشابه دروازه قرآن نیز در این محور نصب شود تا نشان و نماد فاخری در خور شهر شیراز باشد.

رونمایی از سند جامع ارتقا جایگاه شهر مقدس شیراز به تراز سومین حرم اهل بیت (ع) در ۲۶ اردیبهشت

سید ابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این مراسم تصریح کرد: خدا را شاکریم که امروز شیراز و شیرازی‌ها موجب افتخار اهل بیت هستند.

وی افزود: شانزده سال پیش مقام معظم رهبری همزمان با روز شیراز فرمودند؛ شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) است و این توفیق نصیب ما شد که در این شهر نفس بکشیم و میراث دار شیراز و شیرازی‌ها و خدمت گذار مردم شیراز باشیم و باید قدر این نعمت را بدانیم و بیش از پیش خود را وقف خدمت به مردم کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: شهر شیراز مجموعه‌ای خوبی‌ها است و این مطلب که شیراز یکی یک دانه‌ای است که تمام خوبی‌ها را در خود دارد، از یک سو موجب افتخار است و از سوی دیگر برای ما وظیفه ایجاد می‌کند با همه آنچه که در توان داریم یگانه بودن شهر شیراز را بیش از پیش حفظ کنیم.

حسینی همچنین در ادامه این آئین خبر داد: طی چند سال گذشته فعالیتی آغاز شد تا سند جامع ای نوشته شود که این سند با عنوان سند جامع ارتقا جایگاه شهر مقدس شیراز به تراز سومین حرم اهل بیت (ع) است که در روز ۲۶ اردیبهشت همزمان با روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی (ع) رونمایی می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با تدوین این سند جامع، شهر شیراز یگانه شهر کشور و یگانه جهان اسلام و یگانه تمام کره زمین باشد و این موضوع با حضور مردم رقم خواهد خورد.

امروز شهر شیراز، به نماد و المان دروازه قرآن شناخته می‌شود

در ادامه این مراسم همچنین محمد علی چوبینی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز اظهار کرد: برگزاری این آئین معنوی سنتی برای ما خواهد شد تا هر ساله به مناسبت گرامیداشت روز شیراز بتوانیم قرآن کریم را در دروازه قرآن تعویض کنیم.

وی ضمن قدردانی از مجموعه مدیریت شهری و به ویژه شهردار منطقه سه شیراز در آماده سازی و اجرای این برنامه، افزود: این اقدام کار مشارکتی از سوی سازمان فرهنگی شهرداری و شهرداری منطقه سه بوده است.

معاون فرهنگی شهردار شیراز تاکید کرد: دروازه قرآن بنای باشکوه است و امید است بتوانیم از این ظرفیت بیش از پیش استفاده کنیم.

چوبینی اضافه کرد: امروز شهر شیراز، به نماد و المان دروازه قرآن شناخته می‌شود و شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) نماد و المان آن دروازه قرآن است که نشان می‌دهد مردم این شهر سده‌ها متدین و مسلمان هستند و زیر سایه قرآن قرار دارند.

به گزارش ایمنا، قرآن جایگزین شده در محل دروازه قرآن شیراز توسط آستان قدس رضوی منتشر شده است که در حجره اصلی دروازه قرآن قرار گرفت.

کد خبر 750473

دیگر خبرها

  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد
  • اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در فارس
  • اولین نماز جمعه در «فرومد» اقامه شد
  • اقامه نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان
  • ویژه برنامه‌های شهادت امام جعفر صادق (ع) از شبکه قرآن
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
  • اقامه نماز جمعه اصفهان به امامت حجت الاسلام والمسلمین محمودی
  • اعلام ویژه برنامه‌های شهادت امام صادق (ع) در حرم مطهر شاهچراغ
  • گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند