Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@17:05:34 GMT

نگاهی به وضعیت زرد | شوخی با نماز و هیات و مسجد

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۹۲۱۷۸

نگاهی به وضعیت زرد | شوخی با نماز و هیات و مسجد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، حامد بامروت‌نژاد تهیه کننده سریال وضعیت زرد درباره ایده اصلی و شکل گیری متن های این سریال گفت: ما حدود ۶ سال در باشگاه طنز انقلاب فعالیت می کردیم و حوزه های فعالیت مان طنز فضای مجازی، استندآپ، طنز مکتوب بود و همین باعث شد فکر کنیم می توانیم به سمت طنز نمایشی هم برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: بر همین اساس قالب و محتوای کار به سمت طنز رفت. جنس فضای سیتکامی شخصیت محور است و پیرنگ اصلی ندارد. به همین خاطر قالب سیتکام در ذهن ما پررنگ تر شد و از یک سال و نیم پیش طراحی شخصیت هایمان شکل گرفت. این تهیه کننده درباره شوخی با دانشمندان هسته ای در این سریال نیز بیان داشت: برای ما مهم بود که بتوانیم واقعه ای در تاریخ معاصر ایران را در حافظه مخاطبانمان ثبت کنیم از سوی دیگر نویسنده سریال رشته فیزیک هسته ای خوانده و روی این حوزه کاملا مسلط است.  

او درباره اینکه آیا سریال «وضعیت زرد» دچار تیغ سانسور شده است؟ افزود: از همان ابتدا برای متفاوت شدن کار تصمیم مان بر این بود که در طراحی شخصیت ها کاری کنیم که خط قرمزهای تلویزیون برایمان عامل بازدارنده نشود و به دوستان هم گفتیم فکر کنند این کار را برای تلویزیون نمی نویسند و قرار است خارج از فضای تلویزیون پخش شود.  

حتی سعی کردیم چند راهکار جلوی خودمان قرار دهیم که یکی از آنها این بود که اگر در هر شرایطی تلویزیون نخواست این سریال را پخش کند به سمت وی او دی ها برویم. اما سعی کردیم هم از لحاظ نوع کار، شوخی ها و راهبرد کار متفاوتی ارائه دهیم. چند پارودی در سریال و چند پارودی با آژانس و با فیلم های آقای حاتمی کیا داریم و قصدمان انتقال این اتمسفر بود. اتمسفر برای ما خط قرمز بود و فکر کردیم اگر نتوانستیم تلویزیون را با خودمان همراه کنیم شاید بشود از راه های دیگر راهی برای پخش پیدا کنیم.  

این تهیه کننده درباره استفاده از بازیگران غیر چهره نیز گفت: فرایند انتخاب و دورخوانی بازیگران‌ نزدیک به ۳ ماه طول کشید. محصولی مثل وضعیت زرد ناشی از انتخاب آگاهانه ما بود. بنابراین از بازیگرانی استفاده کردیم که توان بالایی در ایفای نقش دارند، اما سلبریتی نیستند. همچنین از بازیگران چهره در نقش مهمان استفاده کردیم که بازی بازیگران غیرچهره با چهره ها قابل قیاس باشد. از سویی می خواستیم بازیگران نقش اصلی کمتر کلیشه های مرسوم را بر خود گرفته باشند.  

سریال «وضعیت زرد» به کارگردانی مجید رستگار و تهیه کنندگی حامد بامروت نژاد از شبکه سه پخش می شود. زین العابدین تقی‌پور، حسام خلیل‌نژاد، آرش ماهان‌کیا، محمد مهدی رضائی، مهران رجبی، بهار داورزنی، امیر غفارمنش، علی سلیمانی و سوسن پرور از جمله بازیگران این سریال تلویزیونی‌اند.

کد خبر 618140 برچسب‌ها تلویزیون سریال

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال وضعیت زرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۲۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید

آفتاب‌‌نیوز :

این روز‌ها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند.

پیگیری‌هایی که انجام شده این روز‌ها تلویزیون ۵۲ سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند.

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کار‌های فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آن‌ها پرداخته شده است.

البته این روز‌ها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روز‌ها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبر‌ها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است.

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کار‌هایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کار‌های کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال